Kuinka monta bodia pitää myydä, että saa uuden kuivausrummun?

19 Mar

Moikka!

Olen Tessa Merikukka, 1-vuotiaan Matildan äiti Sippolasta.

Myyn hyväkuntoisia lastenvaatteita ja tarvikkeita Vadelmatarhalla. Liian halvalla 😉 jotta saataisiin isännälle sauna tyhjäksi. Meidän sauna kun on ollut vauvakamavarasto jo 2 vuotta. Kaksi kertaa olen myynyt aiemmin ja tällä hetkellä on menossa myynti nro.3. Ennen en ole myynyt lasten tarvikkeita/vaatteita missään kirpputorilla.

Ostan kaikki Matildan vaatteet ylensä Vadelmatarhasta. Vitsailenkin usein ihmisille että tytöllä ei ole mitään muuta uutta yllään kuin vaippa! Vadelmatarhassa voi välillä vierähtää tunti jos toinenkin koska ostan yleensä vain hyväkuntoista tavaraa ja mahdollisimman halvalla. Samalla kun valkkailen vaatteita ajattelen et saanko ns. rahat takaisen kun myyn ne taas eteenpäin. Rahaa säästän paljon kun metsästän hyviä löytöjä ja isäntä yleensä siemaisee muutaman kupposen kahvia odotellessa Matildan kanssa äitiä, jolta häviää ajantaju Vadelmatarhassa.

Pöydän olen saanut aina heti ja liimattavat hintalaput omalla koodilla on ihan hirveen helppo täyttää ja kiinnittää. Vadelmatarha eroaa minun mielestä muista kirppareista et se on todella siisti, viihtiysä, on isäntä-parkki, vaipanvaihtopiste ja wc. Omaa myyntitulosta parantaa myös pitkät aukioloajat ja että asiakkailla on mahdollisuus kortilla maksuun.

Ensimmäisellä kerralla myynti oli vähän pienempi, taisi olla huono tuuri viikon valinnassa. Toisella kerralla tienasin sitten 402,15e ja tuotteita myin 378kpl! Kun katsoo tiliä ja vertaa myytyihin tuotteiden määrään niin voi todeta että rahaa tuli hyvin ja tavaraa saatiin saunasta pois aika monta kappaletta 😊. Edullisimmat tuotteet olivat 0,05e (bodeja).

Tunnelmat oli tosi hyvät myyntien jälkeen. Tienesteillä sain ostettua perheellemme kauan kaivatun kuivausrummun. Tästä intoutuneena otin vain kahden kuukauden jälkeen taas pöydän!

Tälläkertaa haaveena olisi sohva ja lupaus miehelle että hän pääsee joulusaunaan ❤

image

Kuvassa on Matilda 1v. Kaikki vaatteet tytön päällä ovat Vadelmatarhasta ostettu ja jopa Stokken tripp trapp syöttötuolikin on sieltä. Matildan takana näkyy lipasto jossa säilytetään seuraavan koon kirpparivaatelöytöjä.

❤ : Tessa & Matilda

Ps. Tessan edullisia aarteita löytyy ovensuusta vasemmalta. Samassa paikassa myös siskon hyvänkuntoiset isomman lapsen vaatteet.

Jätä kommentti